به‌کارگیری فناوری چاپ سه‌بعدی در ساخت فضاپیماهای تازه‌ی بویینگ

کپسول فضایی «استارلاینر» بوئینگ، یکی از دو پروژه‌ای‌ است که به‌ احتمال زیاد بالاخره ناسا را از نیاز به فضاپیمای روسی سایوز برای اعزام فضانورد بی‌نیاز می‌کند. این کپسول که پس از بارها تعویق در زمان آزمایش، قرار است در ژوئیه 2018 به سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی پرواز کند، حاوی 600 قطعه است که با استفاده از نوعی پلاستیک تازه اختراع و پرینتر سه‌بعدی ساخته شده‌اند.

چاپ سه‌بعدی لوازم پزشکی در فضا

به تازگی شرکت جدیدی در مورد تجهیزات پزشکی فضایی در تورنتو با نام 3D4MD تاسیس شده است. این شرکت با استفاده از چاپ سه بعدی و فناوری کم هزینه تجهیزات پزشکی برای فضا فراهم می کند.

نوآوری پژوهشگر ایرانی در زمینه‌ی ساخت‌و‌سازهای خودکار در مریخ و ماه (+تصاویر)

پژوهشگر ایرانی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی با طراحی و ساخت پرینترهای سه‌بعدی روش نوینی را در ساخت اتوماتیک سازه‌های ساختمانی در مدت کم ارائه داده و در تلاش است تا با همکاری ناسا اقدام به ساخت سازه در مریخ و ماه کند.

چاپگر سه‌بعدی چه نقشی در کاوش‌ها و پژوهش‌های فضایی خواهد داشت؟

پژوهشگران آژانس فضایی اروپا سرگرم آزمایش نسل جدید چاپگر سه‌بعدی در فضا هستند. در آزمایشگاه جدید «مرکز اروپایی برای ارتباطات و فناوری کاربردی فضایی» این فناوری برای استفاده در ماموریت‌های فضایی آژانس و همچنین صنعت فضانوردی آماده می شود.

پرورش پهپاد در آزمایشگاه، به کمک فناوری نوظهور کمپیوتر (Chemputer)

زمانیکه با فناوری چاپگر سه‌بعدی، قسمت‌های مختلفی از یک دستگاه را می‌توان ساخت، این بار با فناوری "Chemputer" پژوهشگران قادر به تسریع فعل و انفعالات شیمیایی در مولکول می شوند که این امر باعث می شود یک هواپیمای پهپاد با مواد شیمیایی تولید شود و به جای تخصیص دادن چند ماه برای ساخت آن، فقط چند هفته مراحل تولید پهپاد به طول بیانجامد.

برای نخستین بار: چاپ سه‌بعدی قلب در گرانش صفر

تیمی از دانشمندان سه شرکت که توسط ناسا و شرکت Techshot رهبری می‌شوند، توانسته‌اند نخستین ساختارهای قلب و عروق را در محیط گرانش‌ صفر (Zero G) با استفاده از سلول‌های بنیادی بالغ انسان چاپ سه‌بعدی کنند.

سازمان فضایی اروپا به دنبال ساخت پایگاه دائمی در کره ماه

پروژه آپولو، یکی از بزرگترین پروژه‌های فضایی بود که در اوایل سال‌های ۱۹۶۰ میلادی آغاز شد و طی ده سال فرود انسان را روی کره ماه ممکن ساخت. آژانس فضایی اروپا قصد دارد پایگاهی دائمی روی سطح کره ماه بسازد. قرار است سازمان‌های مختلف فضایی و فضانوردان از سراسر جهان به این ایستگاه دسترسی داشته باشند.

آشنایی با ربات ماهنورد جدید «آئودی»

شرکت خودروسازی آئودی در نمایشگاه بین‌المللی خودرو در دیترویت از ماهنورد جدیدی رونمایی کرده که از سیستم مشهور چهار چرخ محرک Quattro استفاده می‌کند. ماهنورد Quattro در حال حاضر یک ربات چاپ سه‌بعدی است که از تیتانیوم و آلومینیوم ساخته شده و 35 کیلوگرم وزن آن است.

رونمایی از نخستین پهپاد چاپی سه‌بعدی جهان با موتور جت در نمایشگاه هوایی دبی 2015

دو شرکت آمریکایی متخصص طراحی و ساخت وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین اخیرا از ساخت یک پهپاد چاپی سه‌بعدی با موتور جت و توانایی رسیدن به سرعت‌ 241 کیلومتر بر ساعت خبر دادند.

تصاویر نمایشگاه هوایی دبی 2015

نمایشگاه هوایی دبی 2015 به عنوان یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های هوافضای جهان در تاریخ 12-8 نوامبر 2015 (17 تا 21 آبان 94) در دبی در حال برگزاری است. تصاویر زیر مربوط به ایرشو دبی 2015 می‌باشد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi